Data: 

Meivakantie: datum nog nader te bepalen.

 

Tijd:

09.00 uur - 12.00 uur

 

13.00 uur - 16.00 uur

 

Kosten:

€ 150,- per vak

(2 dagdelen)

 

 

 

 

Locatie:

Amstenrade

 

 

 

  

Wiskunde A

Tijdens de examentraining Wiskunde A behandelen wij de vijf domeinen 'Veranderingen', 'Tellen en kansen', 'Statistiek', 'Verbanden' en 'Binomiale verdeling'.

De vakspecifieke vaardigheden worden nogmaals doorgenomen en er worden oefenopgaven gemaakt.

 

Wiskunde B

Tijdens de examentraining wiskunde B komen de domeinen 'Veranderingen', 'Ruimtemeetkunde 1'en 'Toegepaste Analyse 1 en 2' aan bod. Er wordt uitvoerig geoefend met oefenopgaven.

 

Biologie

De examentraining biologie behandelt de domeinen die op het eindexamen getoetst worden: 'Zelfregulatie', 'Zelforganisatie', 'Interactie', 'Reproductie' en 'Evolutie'. Ook nemen we de vakspecifieke vaardigheden door en komen oefenopgaven aan bod.

 

 

Economie

Tijdens de examentraining Economie behandelen we de examenstof die hoort bij de zes hoofddomeinen die getoetst worden op het eindexamen. Daarnaast nemen wij de vakspecifieke vaardigheden door en komen oefenopgaven aan bod.

 

Bedrijfseconomie

Tijdens de examentraining M&O behandelen we de examenstof van de domeinen 'Financiering van activiteiten', 'Financieel beleid'en 'Externe financiële verslaggeving'. Ook nemen we de vakspecifieke vaardigheden door en ga je aan de slag met oefenopgaven.

 

Talen

Tijdens de examentraining Nederlands, Duits, Engels, Frans komen de vaardigheden aanbod die nodig zijn om het examen goed te kunnen maken. Zo worden er bijvoorbeeld leesstrategieën behandeld en ga je aan de slag met voorbeeldteksten.