In een rustige leeromgeving huiswerk maken en studeren zonder afleiding. Met een studiecoach die zorgt voor individuele aandacht, structuur en uitleg. Bij Studie-extra is altijd 1 ervaren vakdocent / studiecoach aanwezig.

 

Voor wie?

Vindt uw kind het moeilijk om alleen huiswerk te maken? Is hij of zij snel afgeleid? Studie-extra helpt bij het plannen en uitleggen. We zijn er voor alle kinderen en jongeren in het voortgezet onderwijs, en middelbaar beroepsonderwijs.
We hebben veel ervaring in het bieden van huiswerkbegeleiding aan kinderen met leer deficiënties, zoals dyslexie en dyscalculie.

 

Hoe?

Kinderen kunnen twee, drie, vier of vijf dagen per week terecht bij onze huiswerkbegeleiding. U spreekt met ons af op welke dagen uw kind bij ons komt. 

Bij binnenkomst nemen we samen de planning door. We kijken zowel wat uw kind die dag gaat doen, als naar de langere termijn.
Vervolgens gaat uw kind aan het werk. Bij vragen of uitleg kan de studiecoach gevraagd worden.

De studiecoach is van 14.30 uur tot 17.30 uur aanwezig.  

 

Klaar met huiswerk? Dan lopen we dit samen door en overhoren we indien nodig. De leerling gaat om 17.30 uur naar huis. 

Ons streven is dat uw kind aan de huiswerkbegeleiding genoeg heeft en er thuis geen aandacht meer aan hoeft te besteden. Soms is het toch noodzakelijk thuis bepaalde onderdelen nog even door te lezen of te oefenen.

 

Waar?

Amstenrade:  aan de Hommerter Allee 9 in Amstenrade is een mooie ruimte waar we beschikken over prettige werkplekken, zodat er geconcentreerd gewerkt kan worden.